Ligging

Onze vakantieappartementen zijn gelegen in het Haspengouwse, gemeente Bilzen. Waar men naar hartenlust kan wandelen, fietsen en dus genieten van de mooie landelijke omgeving.

 

Wandel- en fietskaarten zijn ter beschikking in de appartementen en/of verkrijgbaar in het kantoor Toerisme van het Kasteel  Alden Biesen. Deze bieden tevens verdere toeristische info én fietsverhuur aan. Hier worden zowel gewone als elektrische fietsen verhuurd.  Dit is nabij gelegen van onze appartementen, ongeveer 10 minuten wandelen. Het Kasteel van Alden Biesen is op wandel- of fietsafstand gemakkelijk bereikbaar. Ook dit laatste is zeer de moeite waard om eens te bezoeken.

 

Archeologische fietsroute

De landcommanderij Alden Biesen is een uitstekende startplaats. Hier is alle accommodatie voor de fietser aanwezig: autoparking, fietsenstalling en tevens een fietscafé, Het Apostelhuis….

 

Landschapswandelingen

Vanuit de landcommanderij Alden Biesen leidt de wandeling naar Bilzen langs een mooi stukje natuur. Zo maakt u kennis met de Demervallei: een afwisseling van akkerbouw en weilanden. De natste delen van de vallei zorgen voor een zompige en venige bodem met broekbosjes, langgerekte rietvelden en populierenaanplanting…..

 

Zin in shoppen en cultuur

De steden Maastricht, Hasselt en Tongeren zijn makkelijk bereikbaar.

 

Vakantie appartementen

"Aan de Keiberg"

Rode Kruislaan 211

3740 Bilzen

info@aandekeiberg.be

 

 

Praktische info

• geen pin automaat aanwezig

• huisdieren niet toegelaten

• niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers